Wolfgang Streeck moet eindelijk toegeven dat hij heeft deelgenomen aan de ideologische en journalistieke voorbereiding van Hartz IV

wolfgang-streeck-moet-eindelijk-toegeven-dat-hij-heeft-deelgenomen-aan-de-ideologische-en-journalistieke-voorbereiding-van-hartz-iv

09-09-21 07: 05: 00,

Het voormalige hoofd van het Max Planck Instituut voor de studie van de samenlevingen in Keulen speelt vandaag graag de rol van de tegenstander van de neoliberale ideologie. Maar hij heeft het helaas nog steeds niet kunnen opbrengen om zijn voorbereidende medeverantwoordelijkheid voor de neoliberale agenda toe te geven 2010. De afgelopen dagen is er een geschil geweest tussen Norbert Häring en Wolfgang Streeck. De aanleiding tot dit geschil was het feit dat Norbert Häring in de inleiding van een recensie van het nieuwe boek van Streeck verwees naar de NachDenkSeiten en hun kritiek op Streeck. Norbert Häring berichtte gisteren op zijn blog over het nieuwe geschil. Het proces als geheel is in meerdere opzichten interessant en actueel. Albrecht Müller.

Ten eerste zien steeds meer mensen tegenwoordig in hoe desastreus de toevlucht tot de neoliberale ideologie is geweest: miljoenen mensen zijn in de lagelonensector en in de sociale onzekerheid geduwd, in onzekere banen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: