Zal Canada Trudeau dumpen om de natie te redden van het WEF?

zal-canada-trudeau-dumpen-om-de-natie-te-redden-van-het-wef?

09-09-21 05: 39: 00,

Maxime Bernier is een Canadees zakenman, advocaat en politicus die van 2006 tot 2019 minister in het kabinet van premier Stephen Harper en parlementslid voor Beauce was. Hij is de oprichter en huidige leider van de Volkspartij van Canada (People’s Party of Canada, PPC). Zijn programma sluit nog steeds aan bij de huidige ideeën over bestuur. Het PPC zou het tekort tegen het einde van zijn eerste termijn wegwerken door alle uitgavenprogramma’s voor pandemieën geleidelijk af te schaffen, de uitkeringen aan bedrijven te verlagen, de buitenlandse ontwikkelingshulp met 5 miljard dollar te verminderen, de CBC in te krimpen om 1 miljard dollar te besparen, en te snoeien in de egalisatie-uitkeringen en in de financiering van programma’s die onder de verantwoordelijkheid van de provincies of steden vallen.

Wat belastingen betreft, stelt hij voor de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de vermogenswinstbelasting te verlagen.

Hij wil alle financiering voor multiculturalisme schrappen en de integratie van immigranten in de Canadese samenleving bevorderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: