20 jaar na 9/11, zijn we nog steeds idioten, door Ted Rall

20-jaar-na-9/11,-zijn-we-nog-steeds-idioten,-door-ted-rall

10-09-21 04: 00: 00,

Als crisis kansen schept, hadden we de mogelijkheden van 9/11 niet spectaculairder kunnen verkwanselen. We hadden zeker niet vollediger voor de test kunnen falen. Twintig jaar na 9/11 is het duidelijk dat de Verenigde Staten worden geregeerd door idioten en dat wij, de mensen, medeplichtig zijn aan hun debiele gedrag.

“We moesten iets doen.” Dat was, en blijft, de algemene verklaring voor wat we deden in reactie op 9/11: Afghanistan en Irak binnenvallen, de CIA opdracht geven om heimelijk de regeringen van Haïti, Venezuela, Wit-Rusland, Oekraïne, Kirgizië en een heleboel andere landen omver te werpen, het lamlendig legaliseren van foltering, ontvoering via buitengewone uitlevering naar Guantanamo en andere concentratiekampen, het bouwen van een drone-armada en het aanzwengelen van een drone-wapenwedloop.

Puur op speculatie gebaseerd, berichtten de nieuwsmedia al in de namiddag van Sept. 11 dat Al-Qaida verantwoordelijk was. Diezelfde dag pleitte vice-president Dick Cheney voor een invasie in Irak.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: