80% van de COVID-19-doden in augustus waren mensen die waren gevaccineerd, volgens gegevens volksgezondheid

80%-van-de-covid-19-doden-in-augustus-waren-mensen-die-waren-gevaccineerd,-volgens-gegevens-volksgezondheid

10-09-21 12: 52: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Er is nog meer bewijs vrijgegeven dat bewijst dat het Covid-19 vaccinatieprogramma een enorme mislukking is. Dit bevestigt dat gedurende de hele maand augustus 80% van de mensen die naar verluidt aan Covid-19 zijn overleden, tegen de ziekte waren gevaccineerd.

We leven in vreemde tijden, en als u gelooft dat het Covid-19 vaccinatieprogramma werkt omdat de autoriteiten op de televisie u vertellen dat het werkt, dan moet u het zeker uiterst vreemd vinden dat het VK zich midden in de zomer midden in een derde golf bevindt? Vooral als je bedenkt dat in de zomer 2020 het aantal Covid-19 sterfgevallen tot nul is gedaald, ook al was een Covid-19 injectie niet beschikbaar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: