9/11, een persoonlijke reis door het konijnenhol

9/11,-een-persoonlijke-reis-door-het-konijnenhol

10-09-21 08: 59: 00,

We herinneren ons allemaal 9/11 zoals we ons zoveel andere dagen herinneren, de ramp met Challenger, de moorden op Kennedy of, voor mij, de val van Saigon.

Voor mij begon 9/11 aan een nieuwe reis. Ik had enkele jaren geleden geprobeerd mijn eigen carrière te verleggen van defensie en inlichtingendiensten naar het gezonde en rationele, echte werk met echte mensen. Het werk van defensie en inlichtingendiensten is nauwelijks echt, het omvat platform na platform van leugens en fantasie. Het is allemaal bedrog, spionnen, oorlogen, terrorisme, de hele multipolaire wereld is puur theater.

Laten we teruggaan naar die dag. Het begon met gekaapte vliegtuigen. Er waren al tientallen jaren kapingen, maar er waren ook pogingen geweest om een eind te maken aan kapingen. Sky Marshals werden op vliegtuigen gezet om het publiek te sussen, maar daarachter werden andere dingen gedaan, waaronder “shoot down” orders voor elk vliegtuig dat over Noord-Amerika vloog met een terrorist aan het stuur.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: