Amazon wil geen caissières meer in zijn winkels

amazon-wil-geen-caissieres-meer-in-zijn-winkels

10-09-21 10: 00: 00,

De technocraten bij Amazon blijven aandringen op de afschaffing van kassières in hun winkels, eerst met Amazon-Go en nu met hun Whole Foods dochteronderneming. Kassières mogen dan niet het grootste deel van het personeel in kruidenierswinkels uitmaken, ze zullen in veel winkels ontbreken als deze trend doorzet, en het gebruik van contant geld zal afnemen, waardoor mensen gedwongen zullen zijn om met smartphone-apps te betalen. ⁃ TN Editor

Twee Whole Foods winkels die volgend jaar openen zullen iets missen: rijen kassières.

Amazon, de eigenaar van de kruideniersketen, kondigde woensdag aan dat het zijn kassaloze technologie voor het eerst zal introduceren in twee Whole Foods winkels, waardoor klanten kunnen nemen wat ze willen en de winkel verlaten zonder hun portemonnee te openen. Camera’s en sensoren houden bij wat er uit de rekken wordt gehaald. Artikelen zullen worden gefactureerd op een Amazon account nadat klanten de winkel verlaten met hen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: