Australië: Victoriaanse premier zegt: “Lockdowns zijn niet genoeg, we gaan mensen buitensluiten die niet gevaccineerd zijn

australie:-victoriaanse-premier-zegt:-“lockdowns-zijn-niet-genoeg,-we-gaan-mensen-buitensluiten-die-niet-gevaccineerd-zijn

10-09-21 08:13:00, © Pink Floyd – Another Brick In The Wall, Part Two (Official Music Video), screenshot YouTube Dan Andrews, de premier van de Australische deelstaat Victoria, heeft verklaard dat het land verder zal gaan dan het eenvoudigweg mensen in lockdown te houden en ervoor zal gaan zorgen dat mensen die geen COVID-vaccin hebben genomen worden “buitengesloten” van het normale leven, schrijft Gabriel Keane.

Victorian Premier Dan Andrews: “We’ve got everybody lockeddown. We’re going to move to a situation where… we’re going to LOCK OUT people who are not vaccinated…” pic.twitter.com/TtNdA1nxwb

— Caldron Pool (@CaldronPool) September 6, 2021

“Om de gezondheidszorg te beschermen hebben we iedereen in lockdown geplaatst. We gaan over op een situatie waarin we, om het gezondheidssysteem te beschermen, mensen die niet gevaccineerd zijn en dat wel kunnen zijn, gaan buitensluiten. Als je de keuze maakt om je niet te laten vaccineren, dan maak je de verkeerde keuze. Je maakt de verkeerde keuze,” zei Andrews.

“En omwille van de veiligheid, en om terug te komen op het punt van hoeveel werk onze verpleegkundigen moeten doen, als dit absoluut een pandemie van de ongevaccineerden wordt, en we alles openstellen, zal het niet veilig zijn voor mensen die niet gevaccineerd zijn om rond te zwerven en het virus te verspreiden. Dat zullen ze zijn, dat is wat ze zullen doen,” vervolgde hij.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De proefdieren voor de ‘elite’ meesters en de politieke klasse: baby’s en kinderen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: