Autofabrikanten onthullen biometrische plannen: Iris-systeem voor achteruitkijkspiegels, hartslagherkenning, gezichtsherkenning voor elke stoel, enz.

autofabrikanten-onthullen-biometrische-plannen:-iris-systeem-voor-achteruitkijkspiegels,-hartslagherkenning,-gezichtsherkenning-voor-elke-stoel,-enz.

10-09-21 03: 05: 00,

Automakers onthullen plannen voor biometrie als markt naar verwachting meer dan 700 miljoen dollar zal bedragen tegen 2027

Volgens een nieuw rapport van MarketDigits zal biometrie voor auto’s tegen 2027 goed zijn voor een wereldwijde markt van 709 miljoen dollar. Dit vertegenwoordigt een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 19 procent ten opzichte van 210 miljoen US dollar in 2020.

Het rapport verdeelt de markt in hardware- en softwarecomponenten en splitst deze verder op naar biometrische modaliteit en geografische regio.

Het marktrapport komt te midden van een vlaag van activiteit op dit gebied.

Gentex voltooit de ontwikkeling van een achteruitkijkspiegel met irisherkenning.

Gentex heeft een biometrisch irissysteem voor achteruitkijkspiegels ontwikkeld dat bestuurdersprofielen kan activeren, met inbegrip van instellingen voor de personalisering van het voertuig en eventuele beperkingen, zoals voor tieners.

De biometrische achteruitkijkspiegel wordt ook gezien als een mogelijk centraal systeem voor digitale systemen die nu over de hele auto verspreid zijn. Een persoonlijke assistent zou vanaf het dashboard kunnen worden bediend,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: