Bombshell: WHO geeft plan vrij voor wereldwijde digitale vaccin paspoorten, gefinancierd door Bill Gates & Rockefeller Foundation

bombshell:-who-geeft-plan-vrij-voor-wereldwijde-digitale-vaccin-paspoorten,-gefinancierd-door-bill-gates-&-rockefeller-foundation

10-09-21 01: 21: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een voorstel vrijgegeven dat wordt gesteund door twee grote globalistische organisaties en dat dient als blauwdruk voor regeringen om een wereldwijd verificatiesysteem voor het vaccinpaspoort in te voeren.

Alex Jones ontleedt het WHO-document:

Het document, genaamd “Digital Documentation of COVID-19 Certificates: Vaccination Status,” gefinancierd door niemand minder dan de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation, beschrijft de technische richtlijnen voor regeringen om het programma uit te rollen om een wereldwijde digitale ID in te luiden – in de naam van COVID, natuurlijk.

“Dit document beschrijft een aanpak voor het creëren van een ondertekende digitale versie van een vaccinatiedossier voor COVID-19 gebaseerd op een kerndataset van belangrijke informatie die moet worden vastgelegd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: