De 20e verjaardag van 9/11

de-20e-verjaardag-van-9/11

10-09-21 07:31:00, © Tim Drivas / Flickr (CC BY-ND 2.0) De tijd gaat voorbij. Het is 20 jaar geleden dat drie wolkenkrabbers van het World Trade Center, ontworpen om botsingen van vliegtuigen te weerstaan, werden vernietigd. Gebouw 7 werd neergehaald door gecontroleerde demolitie, zoals zijn instorting bij vrije valversnelling onomstotelijk bewijst. De vernietiging van de twin towers ging gepaard met een reeks explosies, en deze gebouwen vielen ook in hun eigen voetafdruk met in wezen vrije val versnelling. Het officiële doofpotverhaal van de Amerikaanse regering is volledig onderuit gehaald door auteurs als David Ray Griffin, door wetenschappelijke conferenties, universitaire onderzoeken, rapporten van deskundigen, en door Architects and Engineers for 9/11 truth, schrijft Paul Craig Roberts.

De grote massa bewijsmateriaal die is verzameld bewijst dat het officiële verhaal vals is, maar het zegt niet wie verantwoordelijk was voor de aanval. Sommigen, zoals Ron Unz, Laurent Guyenot, en Chris Bollyn, hebben de Israëlische connectie opgemerkt, maar de aandacht lag op de totale ongeloofwaardigheid van het officiële verhaal, niet op het wie en waarom van de aanval.

Er zijn aanwijzingen dat 9/11 een plan was van de neoconservatieve functionarissen van het regime van George W. Bush, geallieerd met vice-president Dick Cheney en Israël, om een “nieuw Pearl Harbor” te creëren, dat bij het Amerikaanse volk en de Europese bondgenoten van Washington steun zou wekken voor een “oorlog tegen het terrorisme” in het Midden-Oosten, waarvan het werkelijke doel was om de vijanden van Israël te vernietigen in het belang van Groot-Israël. Commentary Magazine redacteur Norman Podhoretz had opgeroepen tot een dergelijke oorlog, en Generaal Wesley Clark meldde dat hij op de hoogte was van oorlogsplannen van het Pentagon in die richting.

Dit is de meest plausibele verklaring, maar als zij waar is, is zij er niet een die de regeringen van de VS en Israël ooit zullen erkennen. Bijgevolg zitten wij opgescheept met een officiële verklaring die reeds lang door de presstituees wordt verdedigd en die door niemand wordt geloofd. Naast de menselijke slachtoffers van de 9/11 aanval, kunnen we de geloofwaardigheid van de Amerikaanse regering en de Amerikaanse media opnoemen.

Wat de volslagen ongeloofwaardigheid van het officiële verhaal verraadde aan iedereen die ooit een hoge regeringsfunctie heeft bekleed, is het feit dat “de enige supermacht ter wereld” de meest beschamende nederlaag leed in de handen van een paar Saoedi’s die slechts gewapend waren met een stanleymes,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: