“De gedachten zijn vrij…” – hoe vrij, alstublieft?

“de-gedachten-zijn-vrij…”-–-hoe-vrij,-alstublieft?

10-09-21 05: 45: 00,

“De gedachten zijn vrij…” – hoe vrij, alstublieft?

10.09.2021 | www.kla.tv/19816

“De gedachten zijn vrij…” – hoe vrij, alstublieft? Gedachten zijn processen van de menselijke hersenen die, volgens hersenonderzoekers, ontstaan door omgevingsinformatie alsook door fysieke en psychologische prikkels van de persoonlijkheid. Een gezonde volwassen mens verwerkt tot 40.000 gedachten op een dag. De vorming en ontwikkeling van gedachten is gebonden aan de hersenfunctie. Op deze wijze beïnvloeden wij de vormgeving van ons huidige en toekomstige leven. Maar wat gebeurt er, als onze gedachten worden aangetast of zelfs gemanipuleerd? Zijn we dan niet kneedbaar als was? Daarmee zou niets meer een totale controle en slavernij, met als doel wereldheerschappij, in de weg staan. Maar welke onmens zou zoiets mensonterends willen plannen en uitvoeren? Elon Musk, hoofd en oprichter van Tesla Inc. kondigt in augustus 2020 de uitvinding aan van de zogenaamde “Neuralink”. Een neuralink is min of meer een computer,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: