De GREAT RESET: De lang geplande, hoog georganiseerde gecontroleerde afbraak van de post-moderne beschaving

de-great-reset:-de-lang-geplande,-hoog-georganiseerde-gecontroleerde-afbraak-van-de-post-moderne-beschaving

10-09-21 11:44:00,

Alle tekenen en voortekenen verschijnen nu al vele jaren aan het firmament, evenals op aarde. Met de komst van OPERATIE COVID-19, heeft de Nieuwe Wereldorde globalistische cabal alle agenda’s enorm versneld die, in het geheel, wat nu bekend staat als de GREAT RESET vormen, schrijft Stateofthenation.co.

Het is van het grootste belang te begrijpen dat alles wat vandaag de dag in de wereld gebeurt, nauw met elkaar verbonden is – ALLES!

Bijvoorbeeld, de ongekende opstoppingen van containerschepen aan de Westkust, de verstoringen in de toeleveringsketen en de dramatische stijgingen van de voedselprijzen, de steeds heviger wordende orkaanseizoenen in de Golf van Mexico waardoor de olie- en gasindustrie stil komt te liggen, cyberaanvallen op bedrijven en malafide ransomware-aanvallen, branden in chemische fabrieken en andere ontploffingen van industriële installaties, het fiasco van het vertrek van de VS uit Afghanistan en de illegale bewapening van Oekraïne, de vernietiging van de elektriciteitsinfrastructuur van Libanon en toenemende aanvallen op Palestina, de transparant gestolen POTUS-verkiezingen van 2020 en de valse vlag operatie op 6 januari.

Natuurlijk, met de zeer geënsceneerde COVID-19 Plandemie en Psyop, evenals de agressieve uitvoering van de Covid Super Vaccinatie Agenda, wordt de gehele planetaire beschaving heimelijk klaargestoomd voor de GREAT RESET.

Omdat The Powers That Be (TPTB) zo toegewijd zijn aan deze late datum van DE GROTE SCAMDEMIC, hebben zij geen andere keus dan de trekker over te halen van hun “Lang Geplande, Hoog Georganiseerde Gecontroleerde Afbraak van de Post-Moderne Beschaving”.

Waarlijk, de Covidcriminelen zijn het punt van geen terugkeer gepasseerd waarbij zij de stekker uit de hele megillah moeten trekken – het Wereldwijde Economische & Financiële Systeem. Als zij hun plan voor een gecontroleerde afbraak van vrijwel alles niet uitvoeren, lopen zij serieus het risico hun eigen “gecontroleerde afbraak” te ondergaan. Zoveel mensen op de planeet zijn nu razend, meer dan wat we ooit eerder hebben gezien.

Waarlijk, de Covidcriminelen zijn het punt van geen terugkeer gepasseerd waarbij zij de stekker uit de hele megillah moeten trekken – het Wereldwijde Economische & Financiële Systeem. Als zij hun plan voor een gecontroleerde afbraak van vrijwel alles niet uitvoeren, lopen zij serieus het risico hun eigen “gecontroleerde afbraak” te ondergaan. Zoveel mensen op de planeet zijn nu razend, meer dan wat we ooit eerder hebben gezien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: