De hymne van het zionisme: Het gevaar van het lied “Jeruzalem van goud”

de-hymne-van-het-zionisme:-het-gevaar-van-het-lied-“jeruzalem-van-goud”

10-09-21 10: 31: 00,

Dan Cohen is de Washington DC correspondent voor Behind The Headlines. Hij heeft op grote schaal video’s en gedrukte verslagen uit Israël en Palestina geproduceerd.

Mocht de Al-Aqsa Moskee worden vernietigd, dan zal de lucifer worden aangestoken door een fanatieke kolonist, maar het zullen tientallen jaren van zionistische indoctrinatie en Israëlisch beleid zijn die verantwoordelijk zullen zijn voor de vernietiging.

JERUZALEM – De dreiging dat Israël de Al-Aqsa Moskee en de Rotskoepel zal vernietigen en vervangen door een zogenaamde Joodse tempel is reëel en aanwezig. De bouw van een tempel in plaats van de moskee en de gouden koepel die nu Jeruzalem sieren is een lang gekoesterde zionistische wens, die tot uiting komt in liederen, verhalen en, in het laatste decennium, provocaties die de vonk zouden kunnen zijn die de zionisten nodig hebben om de Haram Al-Sharif te vernietigen.

Een voorbeeld van zionistische propaganda die aanspraak maakt op de Haram Al-Sharf is het iconische Hebreeuwse lied “Jeruzalem van Goud”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: