De oneerlijkheid achter de krantenkoppen – politici zijn gewoon niet te vertrouwen

de-oneerlijkheid-achter-de-krantenkoppen-–-politici-zijn-gewoon-niet-te-vertrouwen

10-09-21 10: 02: 00,

armstrongeconomics: Er zijn een heleboel dokters en wetenschappers die het zwijgen is opgelegd door dit hele COVID bedrog. Dit doet ernstige vragen rijzen omdat de media, die hun ziel hebben verkocht aan Gates & Schwab, elke tegengestelde mening onmiddellijk zullen afdoen als een “samenzweringstheorie”, zodat zij niet 1) onderzoek hoeven te doen en 2) verslag hoeven uit te brengen. Al deze samenzweringstheorieën zijn uitgekomen, de een na de ander. We moesten ons een paar weken afsluiten. Maskers en sociale distantie zouden ons redden van COVID, dat blijkbaar alleen mensen doodt die toch al aan de seizoensgriep zouden zijn gestorven. Intussen hebben we bureaucraten zoals een leraar die op school een 9-jarig kind een masker opdeed. Is iedereen gek geworden?

http://uncutnews.ch/

Zoals Deutsche-Wirtschafts-Nachrichten meldt, kennen Klaus Schwab en Christine Lagarde elkaar al 20 jaren. Hij bezorgde haar de IMF-baan, daarna de ECB-baan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: