De opkomende biomedische veiligheidsstaat is vastbesloten Covid te gebruiken om ieder mens te reduceren tot een QR-code

de-opkomende-biomedische-veiligheidsstaat-is-vastbesloten-covid-te-gebruiken-om-ieder-mens-te-reduceren-tot-een-qr-code

10-09-21 12: 55: 00,

De coup d’état van de technocratie is in volle gang en is van plan de wereld te veranderen in een wetenschappelijke dictatuur waar ieder mens van wieg tot wieg wordt gevolgd, bewaakt en beheerd. De documentatie hiervoor is gemakkelijk toegankelijk en zeer duidelijk. De enige vraag is of de burgers zich zullen verzetten of niet. ⁃ TN-Editor

Zonder veel ophef en zonder een kik te geven van de door het bedrijfsleven gedomineerde gevestigde media, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, ook bekend als WHO, vorige week een document gepubliceerd dat alarmbellen zou moeten doen rinkelen bij alle liefhebbers van vrijheid en onafhankelijkheid.

Het document bevat “richtlijnen” voor alle landen van de wereld over hoe digitale gezondheidspaspoorten in te voeren – iets waarvan Bill Gates, Klaus Schwab en andere machtselites sinds vorig jaar zeggen dat het absoluut noodzakelijk is om de covidepandemie te verslaan.

Alleen al de titel van het document lijkt ontworpen om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: