De publieke omroepen zijn voortdurend bezig hun reputatie te ruïneren.

de-publieke-omroepen-zijn-voortdurend-bezig-hun-reputatie-te-ruineren.

10-09-21 10: 17: 00,

Gisteren, ZDF uitgezonden op 20: 15 uur het programma “Klartext” gepland met alle 3 vooraanstaande kandidaten. Dit werd onmiddellijk gevolgd door het Heute Journal. Dit programma begon niet, zoals men van een actualiteitenprogramma zou verwachten, met informatie over wat er in Duitsland en in de wereld gebeurde. Nee, de ZDF spiegelde daar gedurende 8 minuten en 18 seconden haar eigen programma “Klartext, Herr Laschet”, dat net was afgelopen. Letterlijk in de tekst van het programma: “Armin Laschet – kandidaat van de Unie krijgt vragen van de burgers”. De ZDF heeft deze uitzending blijkbaar georganiseerd om Laschet van een boodschap te ontdoen: de CDU/CSU-kandidaat had zichzelf betrapt. In een interview van minuut 5: 30 tot 8: 18 heeft ook politicologie-cue-taker professor Korte hieraan bijgedragen. Albrecht Müller.
Hoe kan men in een nieuwsprogramma als eerste berichten over het programma van de eigen zender dat net is afgelopen? Hoe kan men er dan ook zoveel tijd aan besteden? Deze vragen moeten hoe dan ook gesteld worden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: