Een terechte tussenkomst van Willy Wimmer: Kritiek op festiviteiten in Berlijn

een-terechte-tussenkomst-van-willy-wimmer:-kritiek-op-festiviteiten-in-berlijn

10-09-21 08: 45: 00,

De voorzitter van het Parlementair Genootschap van de Duitse Bondsdag uitgenodigd voor festiviteiten. Deze gebeurtenis leidde tot een kritische reactie van haar partijgenoot Willy Wimmer: Geachte mevrouw Noll, ik heb uw uitnodiging als voorzitter van de Duitse Parlementaire Vereniging in Berlijn voor festiviteiten van de Parlementaire Vereniging ontvangen. Hun motto is: “Welkom terug”. U bent ook uitgenodigd voor een feestelijk kerstfeest. Dus het “Parlement danst”. Dit in een tijd waarin aan de Ahr, Moezel, Erft en in de Eifel de mensen voor de winter geen eigen dak boven hun hoofd hebben en moeten rouwen om de dood van familieleden.

Ik beschouw deze uitnodiging als instinctief. Naar mijn mening zijn festiviteiten van het genoemde soort op nationaal niveau verboden zolang de indruk van grenzeloze ellende grote delen van ons land beheerst.

Hoogachtend
Willy Wimmer

Een aanvulling op Mevr. MdB Noll.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: