Film tip voor het weekend: Hoe de ZDF documentaires verdraait om ze in het gewenste verhaal te passen

film-tip-voor-het-weekend:-hoe-de-zdf-documentaires-verdraait-om-ze-in-het-gewenste-verhaal-te-passen

10-09-21 06: 49: 00,

De ZDF heeft een Arte-documentaire over de gevaarlijke trucs van de Reagan-regering in de Koude Oorlog, die bijna tot een atoomoorlog leidden, zo verdraaid dat het allemaal “zogenaamd” gebeurd is.

De documentaire “Deception – The Reagan Method” toonde de middelen die de Reagan-regering gebruikte om bijna een atoomoorlog uit te lokken en daarbij ook haar zogenaamde bondgenoten voor te liegen en te misleiden. De bekroonde documentaire, die in vele talen is vertaald, is gemaakt voor Arte, maar de inhoud ervan is voor ZDF ingrijpend gewijzigd. Daarbij werd de betekenis van de documentaire vervalst, wat niets anders is dan het politiek correct herschrijven van de geschiedenis.

U kunt de originele versie van de documentaire hier bekijken.

ARTE Doku – 05.05.2015 – Täuschung – Die Methode Reagan

Deze volledige versie van de documentaire werd alleen op Arte vertoond, op ZDF-History, die door veel meer kijkers wordt bekeken, werd de vervalste versie vertoond. Daarom beveel ik dit programma van Wikihausen aan,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: