GoFundMe verbant vader wiens enige zoon overleed na Pfizer-prik

gofundme-verbant-vader-wiens-enige-zoon-overleed-na-pfizer-prik

10-09-21 01:07:00,

GoFundMe zei dat de inzamelingsactie van Ernest Ramirez ter ere van zijn zoon, die kort na het nemen van het Pfizer-vaccin COVID-19 overleed, onder ‘verboden gedrag’ viel, schrijft Lifesitenews.com.

Een rouwende vader uit Texas die onlangs zijn tienerzoon verloor aan het Pfizer-vaccin, is van het crowdfunding platform GoFundMe getrapt.

Ernest Ramirez had financiële steun verzameld op GoFundMe om de gevaren van het experimentele vaccin onder de aandacht te brengen in de nasleep van de dood van zijn enige zoon, maar werd toen door de website geïnformeerd dat zijn inzamelingsactie was verwijderd omdat het onder “verboden gedrag” in de servicevoorwaarden van het bedrijf viel.

De Texaan verloor al zijn donaties als gevolg van de beslissing van de crowdfundinggigant om hem te deplatformen, maar Ramirez, niet iemand die zich laat afschrikken, is sindsdien een LifeFunder-campagne begonnen om hem te helpen zijn missie voort te zetten om mensen te waarschuwen voor de gevaren van het nemen van experimentele COVID-19 vaccins.

De zoon van de heer Ramirez, Ernesto Jr, was slechts zestien jaar oud toen hij op 19 april de eerste dosis van het Pfizer-vaccin nam, maar overleed helaas slechts enkele dagen later, op 24 april, nadat hij had geleden aan een vergroot hart, naar verluidt twee keer zo groot als normaal, als gevolg van de injectie.

Een rouwende Ramirez vertelde journalist Ivory Hecker dat hij “[had gewacht] op meer advertenties waarin hij hoorde dat het vaccin veilig was voor tieners” voordat hij zijn zoon toestond de prik te nemen.

Vervuld van de pijn van het verlies van Ernesto Jr, schreef de heer Ramirez dat hij “niet om een ​​betere zoon had kunnen vragen.” “Hij speelde honkbal van zijn zevende tot de middelbare school. Beleefd, respectvol, geliefd bij iedereen die hem ontmoette. Hij was altijd aan mijn zijde, mijn kleine jongen, ik vertelde hem altijd dat het ik en jij tegen de wereld was!”

Ramirez zegt dat hij nu vastbesloten is om anderen te waarschuwen voor de gevaren die ze lopen als ze een COVID-19-vaccin overwegen.

“We moeten schreeuwen, we moeten vechten, we moeten iets doen – zijn leven was veel meer waard dan wat de regering of iemand anders denkt,” vertelt Ramirez aan mevrouw Hecker.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: