Hele Kamer woedend. Gideon van Meijeren legt genadeloos mediacorruptie bloot

hele-kamer-woedend.-gideon-van-meijeren-legt-genadeloos-mediacorruptie-bloot

10-09-21 07:05:00,

De onderstaande video legt bloot hoe de slecht de Tweede Kamer functioneert. De enige die bij de feiten blijft is Gideon van Meijeren. De rest van de Tweede Kamerleden interrumperen met kennelijk als enig doel om de persoon aan te vallen. De arrogantie en de vooroordelen druipen er vanaf. Mevrouw Ellemeet spant de kroon: ze uit kritiek omdat FVD een gevaar is voor de journalistiek maar was even vergeten dat Groenlinks zelf tegen een motie stemde over de veiligheid van de journalisten. En voorzitter mevrouw Bergkamp, sinds wanneer is het aan u om uw persoonlijke mening in te brengen in een debat? Hieronder staat het tenenkrommende dieptepunt voor vrije meningsuiting in de Tweede Kamer.

“De Nederlandse media zijn al decennia niet meer de kritische waakhond tegen de macht, maar de belangrijkste steunpilaar van het partijkartel. Gideon van Meijeren legt deze corruptie genadeloos bloot en spreekt zich uit voor de échte vrije pers. De hele Kamer ontsteekt in woede. Vera Bergkamp ontneemt hem zelfs het woord. In deze tijd worden de grondrechten steeds meer ingeperkt. Nu wordt ook aan banden gelegd wat een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger wel en niet mag zeggen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Maar FVD zal altijd de waarheid blijven spreken!”

00:25 Zijn journalisten tuig van de richel?
03:00 FVD verspreidt geen desinformatie
03:58 Neem de vaccins niet!
06:00 Linkse journalisten
09:25 Rillingen over de rug!
12:45 Journalisten beschermen
14:50 Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog…
18:05 Kamervoorzitter ontneemt Gideon van Meijeren het woord!
20:02 Gespeelde verontwaardiging
21:20 Bestaat onze democratie nog wel?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: