IBM werkte samen met Hitler en is nu een leider in het maken van vaccinpaspoorten

ibm-werkte-samen-met-hitler-en-is-nu-een-leider-in-het-maken-van-vaccinpaspoorten

10-09-21 02: 38: 00,

“In het jaar 1932 deelden IBM en de Technocracy-beweging de kelder van Hamilton Hall, waar de Hollerith-tabulator werd ontwikkeld. Zowel IBM als de Technocratie speelden een rol in nazi-Duitsland; de betrokkenheid van IBM was gruwelijk maar grondig gedocumenteerd. IBM is nu een leider in de promotie en ontwikkeling van vaccinatie tabs!” – Patrick M. Wood, “Technocracy News”

In één oogopslag

  • Voormalig Clinton-adviseur en schrijfster Naomi Wolf waarschuwt dat de COVID 19 paspoorthouderplicht het “einde van de menselijke vrijheid in het Westen” zal betekenen.
  • IBM is een samenwerking aangegaan met COVID-19-vaccinmaker Moderna om een digitaal gezondheidspaspoortsysteem te ontwikkelen dat onze biometrische ID’s via een smartphone-app aan onze gezondheidsgegevens koppelt, waardoor gegevens tussen regeringen kunnen worden uitgewisseld, Zorgaanbieders, biowetenschappelijke organisaties, individuen, voedselvoorzieningsketens en wereldwijde financiële systemen.
  • IBM steunde het naziregime in zijn pogingen de joden uit te roeien. Zonder de informatietechnologie van IBM zou Hitler niet in staat zijn geweest om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: