Klaus Schwab in 2015 over DNA-veranderende technologie die ons in de “nieuwe mens” zal veranderen

klaus-schwab-in-2015-over-dna-veranderende-technologie-die-ons-in-de-“nieuwe-mens”-zal-veranderen

10-09-21 05:43:00, Het meesterbrein achter de onheilspellende “Great Reset” en de huidige Coronaplandemie, Klaus Schwab, gaf al in 2015 een veelzeggend interview over zijn dystopische visies op de toekomst (en die van zijn elites achter hem). Daarin legt Schwab uit hoe de “vierde industriële revolutie” de mens zal veranderen en transformeren.

Genetische manipulatie

De mens van de (nabije) toekomst zal dus kunstmatig worden veranderd door zogenoemde genetische manipulatie (een vorm van DNA-manipulatie). Zij zal in feite een “niet-mens” worden in dit proces, waardoor ook zijn essentie zal veranderen, vergelijkbaar met wat transhumanisten voor ogen hebben met hun visie van het samengaan van mensen en kunstmatige intelligentie (AI).

Schwab wuift de bezorgdheid van de moderator dat dit vanuit ethisch oogpunt enorme gevolgen zou hebben quasi weg door erop te wijzen dat hij en zijn World Economic Forum er zijn om manieren te vinden om hiervoor een legaal en juridisch kader te creëren.

Waren deze verklaringen reeds een verkapte aankondiging voor de mRNA-vaccins die thans in het kielzog van de Coronaplandemie wereldwijd worden gebruikt, met enorme ernstige bijwerkingen en onvoorziene gevolgen op lange termijn?

Klaus Schwab in 2015 talking about his plans to use v⍺ccines to change our DNA and make us non-human, so we obey his orders! pic.twitter.com/rk2jnXYA8o

— LADY AMINA (@Alpha_Mind7) September 7, 2021

Backup:

Onlangs nog publiceerde Schwab een al even meer dan onthutsende video waarin een dystopische toekomst wordt geschetst met manieren waarop de schijnbaar eeuwige pandemie ons leven op lange termijn gaat veranderen:

Het WEF heeft zijn nieuwste droom online gezet: “Zo zou ons leven er binnenkort uit kunnen zien”

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. GREAT RESET DOSSIER

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: