Onbeantwoorde Vragen: Wat de 11 septemberfamilies vroegen en de 9/11 Commissie negeerde

onbeantwoorde-vragen:-wat-de-11-septemberfamilies-vroegen-en-de-9/11-commissie-negeerde

10-09-21 12: 00: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het is onmogelijk om het belang van dit boek te veel te benadrukken. Het is een tour de force die twintig jaar van leugens en verdoezelingen van de Amerikaanse regering over de massamoorden van september 11, 2001, de belangrijkste gebeurtenis van de afgelopen tijd die duizenden slachtoffers eiste waarvan de nabestaanden nog steeds schreeuwen om de waarheid en gerechtigheid, wegblaast.

Het lezen van Unanswered Questions zal je tot in het diepst van je ziel roeren en je geest verlichten als Ray McGinnis feit na feit presenteert, ondersteund door bijna duizend eindnoten en twaalf jaar van nauwgezet onderzoek. Er is niets speculatiefs aan dit boek.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: