Onderwijsinjectie: als je in Duitsland wilt studeren, moet je de handen uit de mouwen steken

onderwijsinjectie:-als-je-in-duitsland-wilt-studeren,-moet-je-de-handen-uit-de-mouwen-steken

10-09-21 07: 56: 00,

De armste varkens in de Corona-crisis zijn de studenten. Anderhalf jaar lang opgesloten in het thuiskantoor – zonder contacten, zonder partij, zonder geld, maar met een depressie – is hun lot nog steeds een grote blinde vlek voor de publieke opinie. Maar binnenkort zal alles “beter” zijn: In het wintersemester willen de universiteiten weer op grote schaal aanwezig zijn. Maar de gevaccineerden zijn gelukkig en de “vaccinatiemuil” is spijtig. Wie weigert zich te laten vaccineren met experimentele vaccins en duizenden euro’s extra spaart voor snelle tests, moet helaas buiten blijven. En hij kan ook niet meer hopen op digitale afstandsmeters. Dat is de officiële lijn, en bijna iedereen volgt die – zelfs studentenvertegenwoordigers. Ralf Wurzbacher vraagt zich af waar dit allemaal toe zal leiden.

Welke groep kraait niet victorie in de pandemie? Antwoord: de studenten. Intussen is de normaliteit in bijna alle sectoren van de samenleving op zijn minst tot op zekere hoogte teruggekeerd. Mensen gaan naar hun werk. Cafés, cafés en restaurants vermaken gasten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: