Project Immanuel – Aankondiging

project-immanuel-–-aankondiging

10-09-21 03: 15: 00,

in deze video willen wij u graag kennis laten maken met Project Immanuel, waarin de wetenschappelijke achtergrond van de zogenaamde “Corona Crisis” kritisch wordt onderzocht. Met de hulp van de ervaren natuurwetenschapper en viroloog Dr. Stefan Lanka, worden alle basispublicaties over SARS-CoV-2 en COVID-19 in een hele reeks bijdragen nauwkeurig bekeken en wetenschappelijk onderzocht.
Onze belangrijkste focus is om de wetenschap begrijpelijk te maken voor alle mensen. Alle noodzakelijke technische termen en wetenschappelijke procedures van de virologie en de microbiologie die men moet kennen en begrijpen, worden op een voor iedereen begrijpelijke manier uitgelegd en met vele voorbeelden geïllustreerd.

Dit is een wetenschappelijk project. Dit betekent onder meer dat wij, ook al staan wij zeer kritisch tegenover alles wat er in de Corona-crisis is gedaan en gebeurd, altijd neutraal blijven. We kiezen geen partij voor iemand en veroordelen niemand. Wij analyseren alles vanuit een zuiver wetenschappelijk-medisch standpunt.
Ten tweede, het betekent,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: