Speciaal Rapport: Clif High voorspelt het Grote Ontwaken

speciaal-rapport:-clif-high-voorspelt-het-grote-ontwaken

10-09-21 04: 12: 00,

Mijn vriend, Sean Morgan gaf me eerste dibs om deze video te draaien, dus ik zei, ‘Ja!’ omdat het weer een geweldige Clif High video is en ook omdat Sean Morgan en Paul Furber erin voorkomen.

In dit speciale verslag van Sean Morgan, interviewen hij en Paul Furber Clif High over zijn op linguïstiek gebaseerde software voorspelling en Clif’s inzicht in de komende krachtmeting tussen de White Hats (die hij de SOC noemt, Self Organizing Collective) en de Deep State.

Het draait allemaal om het ontwaken van het bewustzijn van de mensheid voor hun soevereiniteit en het overwinnen van sociopathische mind control technieken.

Clif behandelt het allemaal in deze aflevering van geïndustrialiseerde pedofilie, marteling, en het oogsten van organen tot de specifieke groepen die de diepe staat omvatten en het goede nieuws dat hun dagen geteld zijn.

Clif gelooft dat het grote ontwaken zich al aan het ontvouwen is en een crescendo zal bereiken in de komende maanden, maar het kan jaren duren voordat het volledig gebeurt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: