STIKO beveelt mRNA-injecties aan voor zwangere vrouwen

10-09-21 04: 44: 00,

De federale minister van Volksgezondheid Jens Spahn spreekt van een “wetenschappelijk gefundeerde zekerheid” ten gunste van mRNA-injecties bij zwangere vrouwen.

Gepubliceerd op 10. September 2021 door RL.

“De Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO) beveelt vaccinatie tegen Covid-19 aan voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven”, meldt de Tagesschau van de ARD. De commissie roept nu iedereen in de vruchtbare leeftijd die nog niet gevaccineerd is op zich te laten vaccineren. Dit betekent dat er al vóór de zwangerschap een zeer goede bescherming is, aldus de Commissie.

“Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, geldt nu ook een duidelijke aanbeveling voor vaccinatie. Na vele maanden met veel onbeantwoorde vragen, betekent dit eindelijk wetenschappelijk gefundeerde zekerheid,” zei federaal minister van Volksgezondheid Jens Spahn over de STIKO-verklaring.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: