Twintig jaar van valse tranen over 9/11

twintig-jaar-van-valse-tranen-over-9/11

10-09-21 06: 09: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

De massamedia produceren artikelen en nieuwssegmenten ter herdenking van de 20-de verjaardag van de 11-aanslagen van september, -veel -veel van die artikelen en segmenten met een bewonderende terugblik op de daden van hun beroemde president als VS-senator die dag. Biden’s ceremoniële PR tour naar New York City, Pennsylvania en het Pentagon zal naar verwachting veel aandacht krijgen nu de verontwaardiging over de president’s controversiële nieuwe landelijke vaccin mandaat aanzwelt.

En het is allemaal zo heel, heel dom. Deze natie die twintig jaar heeft gehuild over haar slachtofferschap met Bambi-ogen onschuldig reageerde op 9/11 met oorlogen die miljoenen doden en tientallen miljoenen ontheemden en luidde een ongekend nieuw tijdperk van militair expansionisme in dat triljoenen dollars heeft doorgesluisd naar enkele van de ergste mensen in de wereld.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: