Veroorzaken COVID-vaccins menstruatieveranderingen? NIH kent $1.67 miljoen toe om mogelijk verband te onderzoeken

veroorzaken-covid-vaccins-menstruatieveranderingen?-nih-kent-$1.67-miljoen-toe-om-mogelijk-verband-te-onderzoeken

10-09-21 10: 15: 00,

childrenshealthdefense.org: Vijf instellingen zullen onderzoek doen naar mogelijke verbanden tussen COVID-vaccins en onregelmatigheden in de menstruatie – onderzoek dat niet is uitgevoerd tijdens de klinische proeven, maar nu duizenden vrouwen veranderingen in hun menstruatiecyclus hebben gemeld na vaccinatie.

Het National Institutes of Health (NIH) heeft aan vijf instellingen eenjarige aanvullende subsidies toegekend voor een totaalbedrag van 1,67 miljoen dollar voor onderzoek naar een mogelijk verband tussen COVID-vaccins en menstruele onregelmatigheden nadat duizenden vrouwen na vaccinatie menstruele onregelmatigheden hadden gemeld.

Volgens de NIH-website hebben sommige vrouwen onregelmatige of afwezige menstruaties, hevigere bloedingen dan gewoonlijk en andere veranderingen in de menstruatie gemeld nadat ze met COVID-vaccins waren ingeënt.

De nieuwe financiering zal worden gebruikt om onderzoek te doen om te bepalen of deze veranderingen verband houden met het COVID-vaccin zelf en hoe lang ze duren. Onderzoekers zullen ook proberen de mechanismen te verduidelijken die ten grondslag liggen aan mogelijke door vaccinatie veroorzaakte menstruatieveranderingen.

In de één jaar durende studie zullen aanvankelijk niet-gevaccineerde deelnemers worden gevolgd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: