Wil je me al heel lang iets persoonlijk vragen? Noteer dan deze datum

wil-je-me-al-heel-lang-iets-persoonlijk-vragen?-noteer-dan-deze-datum

10-09-21 04: 37: 00,

In een komend Tacheles programma zullen Robert Stein en ik live aanwezig zijn en in het programma uitsluitend publieksvragen uit de chat beantwoorden.

Omdat ik steeds weer e-mails krijg waarin lezers mij zulke ingewikkelde vragen stellen dat ik ze niet “zomaar” kan beantwoorden, of lezers mij aan de telefoon willen spreken of willen ontmoeten om ideeën uit te wisselen, maar ik ze door tijdgebrek niet kan beantwoorden, had ik een idee. Ik stelde Robert Stein voor een speciaal Tacheles-programma te maken waarin wij twee uur lang live beschikbaar zijn voor vragen die de kijkers in de chat stellen.

Ik stelde het idee voor aan NuoViso, met wie ik de Tacheles-programma’s doe, en de collega’s vonden het ook een heel goed idee. Dus – als er niets tussenkomt – doen we het live programma in de week tussen de volgende twee Tacheles programma’s, dus op 24. September. We hebben in gedachten

” Lees verder

%d bloggers liken dit: