Zal Fauci verantwoordelijk worden gehouden voor zijn leugens tegen het Congres?

zal-fauci-verantwoordelijk-worden-gehouden-voor-zijn-leugens-tegen-het-congres?

10-09-21 11: 35: 00,

mercola.com

  • Paul Thacker, een voormalig onderzoeker van de Amerikaanse Senaat, zegt dat Dr. Anthony Fauci loog tegen het Congres toen hij beweerde dat hij nooit onderzoek financierde met functionele winsten. Dit is een federaal misdrijf waarop tot vijf jaar gevangenisstraf staat als de valse verklaringen feitelijk relevant en bewust vals zijn.
  • Op 20. In juli 2021 kondigde de Amerikaanse senator Rand Paul – die Fauci in twee afzonderlijke hoorzittingen ondervroeg over zijn onderzoeksfinanciering – aan dat hij het ministerie van Justitie zou vragen een strafrechtelijke aanklacht in te dienen omdat hij ervan overtuigd is dat Fauci valse verklaringen heeft afgelegd aan het Congres.
  • Een “cruciaal bewijsstuk” is een onderzoeksartikel geschreven door wetenschappers aan het Wuhan Institute of Virology (WIV). Het artikel erkent NIAID/NIH financiering, en het onderzoek voldoet aan de Department of Health and Human Services definitie van “gain-of-function” onderzoek.
  • Volgens de National Science Advisory Board for Biosecurity, “De term ‘gain-of-function’ wordt over het algemeen gebruikt om te verwijzen naar veranderingen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: