Zeg gewoon nee tegen vaccinatiekaarten

zeg-gewoon-nee-tegen-vaccinatiekaarten

10-09-21 05: 46: 00,

De realiteit van verplichte vaccinatie nadert snel. Hoewel Nadhim Zahawi, parlementslid (medeoprichter van marktonderzoeksbureau YouGov), enkele maanden geleden beloofde dat ze niet zouden worden ingevoerd, zal tegen eind september “dubbele vaccinatie” verplicht zijn voor nachtclubs en andere gelegenheden binnenshuis.

Het is bijna alsof je het woord van een politicus niet kunt vertrouwen. Hoe gaan we nu verder?

Combineer dit met de drang om kinderen te vaccineren zonder ouderlijke toestemming en je hebt de meest leugenachtige combinatie van maatregelen die je je kunt voorstellen.

Historisch gezien waren het de communistische regimes die probeerden de banden van het gezin te verbreken en kinderen van hun ouders te scheiden. Moeder en vader, die het beste weten voor hun kroost, worden door de marxistische sociale ontwerpers gezien als obstakels voor de schepping van een utopie. De conservatieven worden verondersteld de verdedigers van het gezin te zijn, omdat het de fundamentele bouwsteen is waarop de civiele samenleving is gebouwd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: