Zürichse regering ontwijkt kritische vragen

09-09-21 10: 15: 00,

Gepubliceerd op 10. September 2021 door RL.

Urs Hans is een van de meest hardnekkige critici van de regering. Sinds het begin van de “pandemie” heeft de biologische landbouwer uit Turbenthal en lid van de Kantonale Raad van Zürich de Regeringsraad van Zürich regelmatig geconfronteerd met vragen over de Coronamaatregelen. Zijn kritische houding leidde er zelfs toe dat de Groenen hem vorig jaar uit de partij schopten.

Kritiek op de regering is niet langer gewild. Maar Hans liet zich hierdoor niet afschrikken. Hij eist nog steeds meer transparantie van de regering met betrekking tot de maatregelen. Eind mei daagde hij de regeringsraad van Zürich uit met vijf vragen. Onder andere over het dragen van maskers, bijwerkingen van de “vaccins”, PCR-tests, tracering van contacten en berichtgeving in de media.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: