11. September – 20 jaar later | Door Rainer Rupp

11.-september-–-20-jaar-later-|-door-rainer-rupp

11-09-21 11: 17: 00,

Een commentaar door Rainer Rupp.

“Het overweldigende bewijsmateriaal dat in dit verzoekschrift wordt gepresenteerd, toont zonder gerede twijfel aan dat eerder geplaatste explosieven en/of brandbommen – en niet alleen vliegtuigen en de branden die daarop volgden – de verwoesting van de drie gebouwen van het World Trade Center hebben veroorzaakt en de overgrote meerderheid van de slachtoffers van die dag hebben gedood.”

Dit is een uittreksel uit een petitie gericht aan het kantoor van de procureur-generaal van de staat New York, die unaniem is goedgekeurd door de brandweercommandanten van de regio New York op 24. Juli 2019. In de petitie roepen de brandweercommandanten op tot een nieuw onderzoek naar de omstandigheden van de terroristische aanslagen op 11. September 2001 op de torens van het World Trade Center. In de brief verwijzen zij naar hun eigen ervaringen ter plaatse en de onderzoeksbevindingen van de groep Architects and Engineers for 9/11 Truth.

Met hun petitie spreken zij het officiële verhaal van de opeenvolgende federale regeringen van de VS van de afgelopen 20 jaren volledig tegen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: