20 jaren 09/11 – nog steeds tegenstrijdigheden

20-jaren-09/11-–-nog-steeds-tegenstrijdigheden

,

20 jaren 09/11 – nog steeds tegenstrijdigheden

11.09.2021 | www.kla.tv/19839

20 JAREN 09/11 nog steeds tegenstrijdigheden Vandaag is het 20 jaar geleden dat de tragische gebeurtenissen van 11 september 2001 plaatsvonden. Op die dag stortten de Twin Towers en gebouw 7 (WTC 7) van het World Trade Center in New York in elkaar en duizenden mensen kwamen om. Als gevolg van deze vermeende terroristische aanslagen voeren de VS al 20 jaar de zogenaamde “oorlog tegen het terrorisme” en er is nog geen einde in het zicht. De gevolgen van deze oorlog zijn verwoestend. Miljoenen doden en onvoorstelbare verwoestingen in de landen die werden en worden aangevallen als oorlogsdoelen van de Amerikaanse belangen. De aanleiding voor de oorlog waren de aanslagen van 11 september 2001 op het World Trade Center in New York. Maar over deze aanvallen is nog altijd geen duidelijkheid. Het 9/11 Commission Report, de officiële versie van de Amerikaanse regering, heeft geleid tot hevige protesten van ooggetuigen en deskundigen. Kan deze gebeurtenis werkelijk een alibi zijn voor een eindeloze oorlog? Tot dusver is er geen sluitende verklaring voor wat er op 11 september gebeurde. Ingenieurs en onderzoekers uit de hele wereld hebben de rapporten van de Amerikaanse regering in de afgelopen 20 jaar weerlegd. Maar hun goed gefundeerde onderzoeksresultaten worden nog steeds niet aanvaard, of zelfs afgedaan als zogenaamde samenzweringstheorieën. Ook het feit dat het WTC 7 op dezelfde dag ook volledig instortte wordt herhaaldelijk genegeerd. De vermaarde Zwitserse historicus en vredesonderzoeker Dr. phil. Daniele Ganser is een van de wetenschappers die onderzoek doen naar de publieke verklaring van de Amerikaanse regering over de incidenten rond 9/11. Hij geeft al jaren in het openbaar lezingen over zijn bevindingen. Hij belicht en weerlegt op levendige wijze de inconsistenties en tegenstrijdigheden die door de Amerikaanse regering zijn gepubliceerd in verband met de instorting van WTC 7. Daarom willen wij vandaag op deze verjaardag de volgende lezing van Dr. Ganser van 11.09.2019 aanbevelen, zodat er niet nog eens 20 jaar voorbij hoeven te gaan om licht te werpen op de duisternis rond 9/11. Kijk voor meer diepgaande informatie naar onze andere programma’s over het onderwerp 9/11 je zult ze vinden onder de hashtag 9/11 en verspreid ze onder uw vrienden, familie en kennissen. Dr. Daniele Ganser: WTC7 werd vernietigd door controlled demolition (Zürich 11. September 2019) https://www.danieleganser.ch/videos/dr-daniele-ganser-wtc7-was-destroyed-by-controlled-demolition-zuerich-11-september-2019/

van hm.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: