9/11: de gecontroleerde vernietiging van vertrouwen in autoriteit, door Kevin Barrett

9/11:-de-gecontroleerde-vernietiging-van-vertrouwen-in-autoriteit,-door-kevin-barrett

11-09-21 04: 20: 00,

Vandaag twintig jaar geleden bliezen neoconservatieven de Twin Towers op en gaven moslims de schuld. Sinds die dag zijn we getuige geweest van een voortdurende erosie van het vertrouwen van het publiek in politieke, wetenschappelijke en journalistieke autoriteit. Niemand weet nog wat hij moet geloven. Maar we weten wel wat we niet moeten geloven: alles wat de mainstream media ons vertellen.

Sommige van mijn vrienden vragen zich af of er wel echt iemand is overleden aan COVID. Waarom? Omdat de mainstream media blijft berichten over enorme aantallen COVID-doden. De logica van mijn vrienden is simpel, veel te simpel: Wat de media ook zegt, de waarheid moet het tegenovergestelde zijn.

Je hoeft geen Hegel te zijn om te weten dat als de these 100% geloof in de media is, en de antithese 100% ongeloof, de juiste synthese ergens daar tussenin ligt. Terwijl de media natuurlijk betaald worden om te liegen over een lange lijst van uiterst belangrijke zaken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: