9/11 Onbeantwoorde Vragen: Mysterieuze 11 september 2001 ontbijtvergadering op Capitol Hill

9/11-onbeantwoorde-vragen:-mysterieuze-11-september-2001-ontbijtvergadering-op-capitol-hill

11-09-21 01: 32: 00,

Wij vestigen de aandacht van onze lezers op het artikel van Michel Chossudovsky dat is gepubliceerd in 2002 met betrekking tot de rol van senator Bob Graham en reporter Goss, voorzitters van het gezamenlijk onderzoek op 9/11 van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Op de ochtend van 9/11 vond een mysterieuze ontbijtvergadering plaats met het hoofd van de Pakistaanse inlichtingendienst, georganiseerd door Sen Bob Graham en Rep Porter Goss.

Noot van de auteur

In de daaropvolgende ontwikkelingen namen Porter Goss en Bob Graham het initiatief om de vrijgave te eisen van de 28 bladzijden van hun rapport waarin de rol van Saudi-Arabië bij de ondersteuning van de vermeende 911 terroristen centraal stond. Ze dienden als afleiding.

Terwijl het Gezamenlijk Onderzoek (onder leiding van Bob Graham en Porter Goss) bergen inlichtingenmateriaal had verzameld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: