9/11 was slecht, maar het was niet slecht dat QAnoners een paar uur rond het Capitool zwierven

9/11-was-slecht,-maar-het-was-niet-slecht-dat-qanoners-een-paar-uur-rond-het-capitool-zwierven

11-09-21 12: 00: 00,

Oke, oke, laten we allemaal onze jets hier voor een minuut afkoelen. Ik weet dat we allemaal opgewonden zijn over de twintigste verjaardag van de 9/11 aanvallen, en dat is allemaal goed en wel. Maar laten we onze emoties onze visie niet vertroebelen en de herdenkingen van vandaag ons de echte horror laten vergeten waarop we ons allemaal moeten blijven concentreren: de rel op het Capitool afgelopen januari.

Het is waar dat het verliezen van bijna 3,000 Amerikaanse levens aan bewapende passagiersvliegtuigen behoorlijk erg was, maar ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat dit verbleekt in vergelijking met de wereldschokkende terreur die we allemaal ervoeren toen we keken naar beelden van vleugelmoeren die een paar uur doelloos ronddwaalden in het Capitoolgebouw.

Serieuze experts zijn het ermee eens.

In een juli verschijning op MSNBC’s ReidOut with Joy Reid, zei voormalig Bush strateeg Matthew Dowd dat hij vond dat de Capitool oproer “veel erger” was dan 9/11 en dat dit het “meest hachelijke moment” is sinds het begin van de Amerikaanse Burgeroorlog.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: