Begrafenisondernemer onthult hoe Big Pharma “medicatie” de ouderen doodt, niet “covid”

begrafenisondernemer-onthult-hoe-big-pharma-“medicatie”-de-ouderen-doodt,-niet-“covid”

11-09-21 07:52:00, De Britse begrafenisondernemer John O’Looney sprak onlangs met de onafhankelijke journaliste Lindie Naughton, en gaf haar het volledige verhaal over wat er werkelijk aan de hand is met al die ouderen die zogenaamd sterven aan “covid” in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, bericht Genocide.news.

Corrupte politici en hun media-hersenspoelers, zo onthult O’Looney, liegen tegen het publiek over het bestaan van een “dodelijk virus” dat oude mensen doodt. In werkelijkheid sterven bijna alle bejaarden aan de medicijnen van Big Pharma die ze krijgen, zegt hij.

De meest prominente doodsmedicijnen die aan ouderen worden gegeven zijn de Covid-19 gentherapie-“vaccins,” waarvan O’Looney zegt dat ze het sterftecijfer onder ouderen met ongeveer 250 procent hebben doen stijgen.

“Als onderdeel van mijn werk bezoek ik regelmatig ziekenhuizen. Tijdens de pandemie heb ik met veel medisch personeel gesproken,” vertelt O’Looney aan Naughton. “We begrepen allemaal dat we werden voorgelogen en dat dit fraude was.”

Als begrafenisondernemer is het een deel van O’Looney’s taak om een mortuariumverslag, of “gastenboek”, bij te houden met alle ongewone gebeurtenissen die tijdens het begrafenis- of crematieproces worden waargenomen.

Volgens O’Looney zagen de begrafenisondernemers vreemde sterftepatronen in bejaardentehuizen, waar oude mensen niet aan het covidvirus stierven, maar aan de medicijnen die ze van hun “verzorgers” kregen.

“Terminale kankerpatiënten worden routinematig geregistreerd als covidsterfgevallen,” zegt O’Looney.

U kunt de video van Naughton’s interview met O’Looney hieronder bekijken:

Hetzelfde wordt waargenomen bij “Delta” en de andere nieuwe “varianten” die zich naar verluidt als een lopend vuurtje door de bevolking verspreiden. Ouderen, die de experimentele chemische injecties krijgen die ze “vaccins” noemen, sterven in record aantallen.

Elk sterfgeval dat zich voordoet in het tijdperk van de covidgriep, zo blijkt, wordt automatisch bestempeld als een “covid” sterfgeval, vooral wanneer het zich voordoet bij een bejaarde. Dit is een gemakkelijke manier voor de medische fascisten om de cijfers op te krikken en het te doen lijken alsof we een “pandemie” hebben.

Volgens O’Looney en anderen die in zijn sector werken, is de “pandemie” eigenlijk een opzettelijke massale genocide. Mensen sterven, zegt hij, omdat iemand anders wil dat ze sterven en hen doodt met serums.

Er zijn bijna geen echte journalisten die bereid zijn dit te onderzoeken, Naughton is een van de uitzonderingen. Het is een ongemakkelijk en zeer politiek incorrect onderwerp dat velen van hen waarschijnlijk hun baan zou kosten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: