Biontech wil vijf- tot elfjarigen over een paar weken vaccineren

10-09-21 10: 30: 00,

Volgens Biontech’s chief medical officer Özlem Türeci wordt de productie al voorbereid.

Gepubliceerd op 11. September 2021 door RL.

Corona vormt nauwelijks een gevaar voor kinderen. Toch wordt er steeds meer druk op hen uitgeoefend en wordt de leeftijdsgrens voor “inentingen” steeds lager gelegd. Dit ondanks het feit dat er tot nu toe weinig bekend is over de bijwerkingen op lange termijn van de mRNA-injecties.

Vanaf medio oktober zullen in Duitsland de eerste kinderen onder de twaalf jaar met Biontech’s geninjecties worden ingeënt, zoals gemeld door SPIEGEL . “We zullen de resultaten van onze studie bij vijf- tot elfjarigen de komende weken al voorleggen aan de autoriteiten wereldwijd en een aanvraag indienen voor goedkeuring van het vaccin voor deze leeftijdsgroep,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: