Clif High: Deep State deceptie misleidt ons in te denken dat ze aan het winnen zijn

clif-high:-deep-state-deceptie-misleidt-ons-in-te-denken-dat-ze-aan-het-winnen-zijn

11-09-21 02:46:00,

Clif High is een internet data mining expert die vele goed gedocumenteerde juiste voorspellingen heeft gedaan. High gebruikt iets wat hij “Voorspellende Linguïstiek” noemt en computerprogramma’s om miljarden stukjes informatie op het Internet te sorteren om toekomstige trends en gebeurtenissen te voorspellen. Zijn laatste juiste voorspelling werd vorige maand gedaan op USAWatchdog toen hij zei: “De FDA zal het Pfizer CV19 vaccin niet goedkeuren,” schrijft Greg Hunter op USAWatchdog.com.

De FDA vertelde het publiek dat het was goedgekeurd, maar het keurde alleen een Pfizer vaccin genaamd Comirnaty goed dat Amerikanen niet kunnen krijgen. Amerikanen krijgen nog steeds de experimentele Pfizer versie van het zogenaamde vaccin, en Pfizer heeft nog steeds immuniteit van aansprakelijkheid. Het was een klassiek lokaas en verwisseling en een totale misleiding van het publiek.

Clif High zegt:

“Misleiding is hun enige wapen…  Ze maken gebruik van technologie om ons te misleiden. Ze gebruiken bots in alle social media. Ze gebruiken scripts in alle mainstream media… Ze hebben legioenen van mensen die betaald worden door de CCP met kamers in China en mensen met 40 verschillende mobiele telefoons voor zich met een computer die al die verschillende mobiele telefoons kan voorzien. Zo creëren ze het imago van grote mensenmassa’s die het zogenaamd eens zijn met de mainstream media-praatjes, die ze naar buiten brengen of die ze versterken.”

Dus, is het land gelijk verdeeld voor en tegen de Biden regering? High zegt:

“Nee. Ik kan ongeveer 12% van de bevolking vinden die de gespreksonderwerpen constant herhalen en ongeveer 6% van de bevolking die dat consequent uit zichzelf ongevraagd zal doen. 6% behoort tot de categorie van loyalisten. Van die 6% is misschien de helft echt overtuigd… Ze proberen je te laten denken dat het ongeveer 80% tegen 20% in het voordeel van de Deep State is.”

Wat is het echte sentiment in het land? High schat:

“80% van de mensen in het land is hartstochtelijk tegen dit alles. De intensiteit van die 80% wordt steeds groter.”

High zegt dat dit de reden is waarom er geen mondkapjes gedragen worden bij college football wedstrijden. De mensen hebben er genoeg van. High zegt:

“Je ziet dit bij meerdere sportevenementen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: