De dag van de leugen van de eeuw

de-dag-van-de-leugen-van-de-eeuw

11-09-21 11: 00: 00,

Meteen aan het begin zal hier aan de hand van een eenvoudig en voor iedereen duidelijk te begrijpen voorbeeld worden aangetoond dat het officiële verhaal van de elfde september niet klopt en dat de regering van de VS en Co de daders zijn en niet de slachtoffers. Degenen die, na het zien van de foto’s van de officiële inslagplaats bij het Pentagon, de zetel van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, nog steeds beweren dat critici van de officiële 9/11 theorie gekken of antisemieten zijn, en elke discussie afwijzen, spugen op de grondbeginselen van de natuurkunde en het gezond verstand en willen misschien een strijd winnen waarin zij denken te zitten, maar zeker niet de werkelijke omstandigheden willen ophelderen.

Bild

Foto 1: Officiële inslagplaats van Boeing 757 in Arlington bij het Pentagon op 9/11. Foto rechtsboven: Onmiddellijk na de inslag, US Navy (1). Foto links: Vlak voor instorting met officiële “vierkante” inslagplaats in het midden onderaan de foto, US Marine Corps, Wikimedia (2). Foto rechtsonder: Na instorting, US Air Force, Wikipedia (3).

Eén blik op de vermeende inslagplaats van het Pentagon in Arlington toont al aan dat het hier niet gaat om een passagiersvliegtuig van ongeveer 50 meter lang met een spanwijdte van 38 meter en een gewicht van meer dan 100.000 kilo plus tienduizenden liters brandstof – de vlucht zou naar Los Angeles gaan – veroorzaakte een klein gaatje in de muur,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: