De donkere kant van de Corona maatregelen

de-donkere-kant-van-de-corona-maatregelen

10-09-21 10: 00: 00,

Jens Berger legt in zijn nieuwe boek “Schwarzbuch Corona” onverbiddelijk de negatieve gevolgen van de Corona-“pandemie” bloot.

Gepubliceerd op 11. September 2021 door RL.

Jens Berger is journalist voor de kritische onlinekrant NachDenkSeiten en auteur van boeken. Jarenlang heeft hij kritiek geuit op de machtsconcentratie bij regeringen en grote ondernemingen. Bijvoorbeeld, in zijn boek “Wie zal de wereld beschermen tegen de financiële corporaties?”. In zijn laatste boek “Schwarzbuch Corona – Zwischenbilanz der vermeidbaren Schäden und tolerierten Opfer” rekent hij rigoureus af met de verantwoordelijken voor het Coronabeleid en toont hij de donkere kanten van de “pandemie”, die vooral de armere klassen zwaar heeft getroffen. Hier zijn enkele uittreksels uit het boek:

“De maatregelen hebben ook een duidelijk sociaal vooroordeel,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: