De invasie van Afghanistan op 7 oktober 2001: rechtvaardigden de aanslagen van 9/11 de oorlog in Afghanistan?

de-invasie-van-afghanistan-op-7-oktober-2001:-rechtvaardigden-de-aanslagen-van-9/11-de-oorlog-in-afghanistan?

11-09-21 02: 20: 00,

Dit artikel van de bekroonde auteur professor David Ray Griffin werd voor het eerst gepubliceerd door Global research in juni 2010

*

Er zijn veel vragen te stellen over de oorlog in Afghanistan. Een van die vragen is of het “Obama’s Vietnam” zal worden.1 Deze vraag impliceert een andere: Is deze oorlog te winnen, of is hij voorbestemd om een moeras te worden, zoals Vietnam? Deze vragen zijn deels ingegeven door de wijdverspreide opvatting dat de Afghaanse regering onder Hamid Karzai minstens zo corrupt en incompetent is als de regering die de Verenigde Staten jarenlang probeerden overeind te houden in Zuid-Vietnam 20.

Hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen deze twee oorlogen, is er ook een groot verschil: Deze keer is er geen dienstplicht. Als er een dienstplicht was, zodat studenten en hun vrienden thuis naar Afghanistan zouden worden gestuurd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: