De vernietiging van het World Trade Center

de-vernietiging-van-het-world-trade-center

11-09-21 12: 00: 00,

Opmerking vooraf: Het volgende interview met de natuurkundige Ansgar Schneider over de technische aspecten van de instorting van de drie torens van het World Trade Center in New York op 11. September 2001 bevat argumentatieve explosieven. De precieze structurele (en logische) details zijn jaren na dato nog steeds explosief 20. Tegelijkertijd lijkt het aandringen op eerlijke en transparante wetenschap die een open discussie aangaat, vandaag actueler en dringender dan ooit tevoren. Het interview dat Klaus-Dieter Kolenda in augustus heeft afgenomen 2020 en waarvan hier uittreksels zijn gepubliceerd, is afkomstig uit het onlangs verschenen boek “Generation 9/11”.

KLAUS-DIETER KOLENDA, 11. September 2021, 0 commentaren

Klaus-Dieter Kolenda: Wanneer een internationaal gerenommeerde ingenieursvereniging als de International Association for Bridge and Structural Engineering (IABSE) een natuurkundige uitnodigt voor haar jaarlijkse congres in New York om te spreken over de grootste constructiefout in de geschiedenis van de architectuur – namelijk het instorten van de Twin Towers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: