De voortdurende aanval. Door Bastian Barucker

de-voortdurende-aanval.-door-bastian-barucker

11-09-21 01: 44: 00,

De Corona-maatregelen zijn de grootste gezondheidsfout uit de geschiedenis – toch zijn velen eraan gewend geraakt dat hun rechten worden ingeperkt.

Een standpunt van Bastian Barucker.

Al meer dan een jaar leven miljoenen mensen op deze planeet in een soort noodtoestand. Velen van hen zijn vrijheden ontnomen die zij vroeger dagelijks beleefden en daarom misschien niet meer als waardevol of belangrijk beschouwden. Al meer dan een jaar is Corona duidelijk genoeg om te begrijpen dat voorlichting door middel van medische feiten niet voldoende is. Het bewijsmateriaal blijft zich consolideren zodat het nu duidelijk is dat bijna alle interventies, en vooral niet-farmaceutische interventies, de grootste vergissing in het gezondheidsbeleid ooit zijn volgens Harvard Professor in de Geneeskunde, Biostatistiek en Epidemiologie Martin Kulldorff. Ik ga echter niet de volgende op feiten gebaseerde tekst schrijven dat er geen bewijs is voor een nieuw dodelijk virus en zeker niet voor een epidemische situatie van nationale omvang.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: