Documenten bewijzen: Fauci financierde corona onderzoek in Wuhan, maar media zwijgen

documenten-bewijzen:-fauci-financierde-corona-onderzoek-in-wuhan,-maar-media-zwijgen

11-09-21 05: 03: 00,

The Intercept heeft documenten online gezet waaruit blijkt dat het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, geleid door Dr. Fauci, onderzoek in Wuhan heeft gefinancierd waarbij vleermuis-coronavirussen werden veranderd met het doel ze besmettelijk te maken voor mensen. Maar de media zwijgen hier hardnekkig over.

The Intercept plaatste zijn artikel online op 7 september, vier dagen geleden. Men kan er dus van uitgaan dat de redacteuren van alle “kwaliteitsmedia” de inhoud kennen en ook de documenten hebben bekeken waarvan The Intercept de vrijgave wettelijk heeft afgedwongen en waarnaar in het artikel wordt verwezen. Desondanks heerst er een hardnekkige stilte in de (Duitse) media.

Bij Der Spiegel, bijvoorbeeld, leveren zoekopdrachten onder de termen “Fauci” of “Wuhan” geen hits op over de publicatie van The Intercept. In plaats daarvan kan men bijvoorbeeld onder de zoekterm “Fauci” lezen dat Fauci opnieuw “duidelijke woorden” heeft gevonden over de noodzaak van vaccinaties.

Maar de lezers van Spiegel weten dat toch niet,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: