Groot respect voor Gideon van Meijeren’s betoog in de tweede kamer

groot-respect-voor-gideon-van-meijeren’s-betoog-in-de-tweede-kamer

11-09-21 09:17:00,

Je bent jong en neemt geen blad voor je mond, bent lid van de partij die als enige tijdens de corona hoax – zij het veel te laat – opstond tegen het beleid van Rutte & co. en dan moet je lef hebben om daar tegenover de tweede kamer der maatloze-jurken-freules op te staan. Ik heb het natuurlijk over FvD’er Gideon van Meijeren. Wat een held!

Hij zegt tenminste wat we allemaal denken en dus kunnen we weer rustig aan onze koffie lurken, wachtende op een nieuw scherp kamer debat waarin iemand het voor ons opneemt. Het is ronduit vermakelijk!

Wat velen misschien nog steeds niet begrijpen is dat je burgerlijke ongehoorzaamheid niet realiseert door mensen te hard over de snelweg te laten rijden. Dat levert ze alleen maar torenhoge boetes op en die gaat de FvD niet voor je betalen. Maar ik wil deze nieuwe held in de tweede kamer natuurlijk niet ontkrachten. Geweldig! Hij zegt het allemaal!

Nee, ik ga het niet hebben over een show ter voorbereiding van de onschendbaarheid van staatspropagandisten en de geacteerde verontwaardiging van de soepjurken achter de interruptie microfoons. U weet net zo goed als ik dat die daar alleen maar in de kamer zitten omdat ze het nieuwe partijkartel mogen gaan vormen.

Wel ga ik het hebben over het feit dat allen die plaats nemen in de kamer trouw zweren aan de koning. Het is de koning die de wetten ondertekent, maar die de good guy mag spelen door op Formule 1, sport en andere evenementen te verschijnen. Het was als de stinkend rijke Rockerfeller die begin vorige eeuw de eerste multi miljardair was en een cameraploeg inhuurde om zichzelf ‘dollars aan de armen uitdelende’ geliefd te maken. De koning is gewoon onze held en politici vangen de klappen op.

Wanneer gaan we écht eens zien dat de democratie zoals we die kennen een farce is? Het is het spel van pro en contra, links versus rechts, kleurtjes en smaakjes tegen andere kleurtjes en smaakjes. Allen zweren trouw aan de koning. Het krachtveld achter de schermen stuurt; het krachtveld op het scherm wekt de illusie van inspraak en weet (door Big Data analyses) precies wat u wilt horen om niet zelf in actie te komen.

Ja, Gideon zegt het allemaal en noemt Apartheid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: