Kinderen en wifi op school…pak de draad weer op!

kinderen-en-wifi-op-school…pak-de-draad-weer-op!

11-09-21 06:02:00,

Draadloos internet (wifi) is overal in opmars. Het lijkt een schitterende uitvinding, die een oplossing om dat vele ‘gedoe’ met kabels mooi te omzeilen. Kinderen van 5 tot 16 jaar zijn leerplichtig en moeten naar school, maar op heel veel scholen is het gebruik van deze draadloze apparaten heel gewoon geworden, de laatste 10 jaren. Kinderen worden dagelijks blootgesteld aan deze kunstmatig gemaakte elektrische velden van alle draadloze technieken, waar niet ieder kind nu al tegen kan. Kinderen die niet naar school kunnen daarom, krijgen tegenwoordig de schoolinspectie op bezoek, die er natuurlijk niets van begrijpt. Er zijn kinderen die nu al reageren op de draadloze technieken in de klas van de;
-wifi;
-iPads;
-smartphones;
-digitale schoolborden.

Het natuurlijk elektromagnetisch veld
Mensen kunnen leven dankzij het natuurlijke elektromagnetisch veld dankzij;
-het aardmagnetische;
-de aardkern;
-de zonnestormen op de maan (de geo-magnetische stormen);
-onweer;
-geopatische zones (de straling die uit de aarde komt). De positieve aardstraling noemen we leylijnen. Leylijnen zijn krachtplaatsen onder de aardbodem waar twee of meer energiebanen (leylijnen) elkaar kruisen. Plaatsen waar een hoge positieve energie te voelen is.

Een wonderbaarlijk samenspel, dat moeilijk door de wetenschap te verklaren valt, maar dat door mensen-ingrijpen nog wel eens ruw verstoord kan worden, zoals de draadloze technieken en hun masten op aarde en satellieten in de ruimte.

Het kunstmatig elektromagnetisch veld
Deze draadloze verstoring is gemaakt door mensenhanden, ook wel technische straling genoemd of kunstmatige elektromagnetische velden, betreft wereldwijd. Kunstmatige elektromagnetische velden komen voor bij de nieuwste snufjes van de 21ste eeuw: de mobiele telefoon, de draadloze telefoon (DECT), de zendmasten voor de mobiele telefonie, wifi en alle dingen die draadloos werken. Wel iets waar Nederland in voorop staat.

Kunstmatige elektromagnetische velden (EMV) waar geen onderzoek naar gedaan is van hoe een lichaam hier op reageert (de biologische straling) laat staan naar een kind wat nog in de groei zit! Er is geen onderzoek gedaan door het ICNIRP* Het ICNIRP wat alleen rekening houdt met het thermisch effect (opwarmingseffect) en niet met het biologisch effect (veranderingen in het lichaam door de kunstmatige elektromagnetische velden dat tot gezondheidsschade leidt). Een leerplichtig kind dat naar school moet tot 16 jaar is overgeleverd aan de grillen van de school wat draadloos betreft hier vervolgens erg onwel van wordt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: