Lozärn stoht uf: verenigd tegen de onrechtvaardigheid van de Covid-19 maatregelen.

lozarn-stoht-uf:-verenigd-tegen-de-onrechtvaardigheid-van-de-covid-19-maatregelen.

10-09-21 10: 00: 00,

Een vereniging uit Luzern vecht terug voor haar grondrechten met manifestaties, creatieve acties, open brieven en klachten.

Gepubliceerd op 11. September 2021.

Kort portret

De vereniging “Lozärn steht uf” is een bonte mengeling van inwoners van Luzern van alle leeftijden, beroepen en achtergronden. Wat hen bindt is het verlangen naar vrije meningsuiting, respectvolle omgang en directe democratische besluitvorming, zoals we die in Zwitserland van kinds af aan kennen.

Zij zetten zich in voor een gezonde ontwikkeling en toekomst van onze kinderen, voor een samenleving waarin te allen tijde ruimte is voor debat en discussie, waarin verscheidenheid van mening heel normaal blijft en mensen als gelijken en met respect met elkaar omgaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: